7 Haziran 2007 Perşembe

Çikolatalı Biskuvi Falı





















Psikolokların insanların kremalı çikolatalı biskuvi yeme yöntemlerine göre kişiliklerinin değişiklik gösterdiğini ortaya çıkardıklarını biliyor muydunuz? Yeme yöntemlerini şu sekilde sıralamışlar;

  • Bisküviyiyi tek bir hamlede yutmak.
  • Her seferınde bır ıssırık alarak yemek.
  • Yavaş yavaş ıssırıp her ıssırıktan sonra sonucu gözlemleyerek yemek.
  • Ateşli ıssırıklarla yemek.
  • Bir içeceğe batırarak yemek. (süt, çay..vb)
  • Biskuviyi ikiye ayırıp önce kremasını sonra bıskuvileri yemek.
  • Biskuviyi ikiye ayırıp kremayı yiyip biskuvileri yeniden birleştirerek yemek.
  • Kremasını yemeden sadece biskuviyi yemek.
  • Yemeyi değil sadece yalamayı sevmek.
  • Kremalı biskuvileri sevmedikleri için özel bir yeme şekli olmayanlar.

    Bunlardan hangisi size daha çok uyuyor? Psikolokların sizin kişiliğinize olan abartılı yaklaşımını aşağıda bulabilirsiniz.


1) Biskuviyi tek bir hamlede yutanlardansanız hayatı hızlı yaşayan, eylenceli, heyecanlı, umursamaz ve sorumluluk almaktan pek hoşlanmayan bir kişiliksiniz. Kimse size çocugunu teslim etmek konusunda çok güvenmemeli.


2) Biskuviyi her seferınde bır ıssırık alarak yiyenlerdenseniz biskuvisini bu şekilde yiyen diğer 4.5 milyon insandan bir tanesisiniz demektir. Diğerleri gibi yaratıcı yönünüz eksik ama üzülmeyin normal bir kişiliksiniz.


3) Biskuviyi yavaş yavaş methodlu bir şekilde yiyenlerdenseniz her zaman kurallara uyan, düzenli, ve rahatsız edici derecede detaycısınız. Hız limitinin altına düşmeyenlerdenseniz araba kullanırken sol şeritten uzak durun.


4) Biskuviyi ateşli ıssırıklarla yiyenlerdenseniz patronunuz sizi seviyor çünkü işinizi hızlı bitiriyorsunuz. Herzaman yapacak milyonlarca işiniz ama asla yeterli zamanınız olmuyor. Psikolojik çöküşler ve intihar teşebbüsleri ailenizde yer etmiş olabilir.


5) Biskuviyi içeceğe batırarak yiyenlerdenseniz pozıtif ve neşeli kişiliğinizden dolayı seveniniz çok. Tatsız tecrübelerin üstünü tatlı tatlı örtmesini ve kötü durumlara iyi yönden bakmasını bilen birisisiniz. Hayata karşı büyük bir inkar durumu içerisindesiniz ve bağımlılık sorununuz olabilir.


6) Biskuviyi ikiye ayırıp önce kremasını sonra biskuvileri yiyenlerdenseniz çok meraklı doğanız var. Bazı şeylerin nasıl işlediğini görebilmek için parçalara ayırıp incelemeyi seven ama sonra geri birleştiremediğiniz için butun delillerı ortadan yok edebilen bir kişisiniz. Yanlış giden bir durum olduğunda kendi varlığınızı inkar edebiliyorsunuz. Saplantılı bir yalancıdır kendisi.


7) Biskuviyi ikiye ayırıp kremayı yiyip biskuvileri yeniden birleştirerek yiyenlerdenseniz iş hayatında başarılı ve risk almayı seven birisiniz. İstediğinizi alır gerisini bir köşeye atarsınız. Kaba, bencil, açgözlü ve diğer insanlar için duygusuzsunuz. Kendinizden utanmalısınız ama sorun değil siz kendinize sahipsiniz.


8) Biskuviyi kremasını yemeden yiyenlerdenseniz acı çekmekten zevk alıyorsunuz.


9) Biskuviyi yemeği değil sadece yalamayı seviyorsanız bir an önce bir doktora görünmenizde fayda var. Acil!


10) Biskuviyi yemeyi sevmeyenlerdenseniz muhtemelen zengin bir aileden geliyorsunuz, şık giyinip yüksek kalite restauranlarda yemek yemekten zavk alıyorsunuz. Satın aldığınız, giydiğiniz ve taktıklarınızla ilgili çok seçici ve kesin görüşleriniz var. Her şey doğru olmalı tam bir pri-madonnasınız. Sizi memnun etmek çok zor.


NOT: Bu yazi sadece eylence amaclı yazılmıstır. Cok ciddiye almanızı tavsiye etmiyoruz:)

Hiç yorum yok: